Webbutveckling

Snygga hemsidor för ditt företag.

Website mockup.

En hemsida är en väldigt viktig del i ett företag. Den fungerar som ett digitalt skyltfönster. Vi skapar skräddarsydda hemsidor för ditt företag.

Vi arbetar i Webflow för att du som kund lätt ska kunna uppdatera din hemsida på egen hand med ny information om ditt företag.

Kontakta oss

Frågor & Svar

Här hittar du svaren på frågor som vi ofta får!

Vad kostar en hemsida?

Prislistor kommer inom kort!

En hemsidas pris kan varierar beroende på vad det är som krävs. Desto fler sidor som krävs ju längre tid tar det för oss att skapa hemsidan vilket resulterar i ett högre pris. Vill man ha en hemsida med CMS integration (Content Management System) så blir det dyrare än att endast ha en helt statisk hemsida. Kontakta oss och berätta vad ni är ute efter så kommer vi att kunna ge er ett ungefärligt pris.

Vad är CMS?

CMS stå för Content Management System. Det gör att du som kund lätt kan lägga till ny information på din hemsida utifrån en tidigare skapad mall. Tillexempel ett blogg inlägg, där fyller du i din rubrik, text och eventuella bilder. När du sedan klickar publicera så kommer ditt blogginlägg att automatiskt läggas till på hemsidan med den design som vi redan har skapat.
Köper du en hemsida av oss så kommer vi naturligtvis att lära dig hur gör.

Vad ingår EJ i hemsidan?

Det som ej ingår:
- Domän
- Webflows månadskostnad för webbhotell
- Texter till hemsidan

Fortfarande frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Referenser

Liknande jobb

Ta en titt på våra tidigare jobb och se ifall du hittar något du gillar!

Hemsida SBTAB

Specialdesignad hemsida åt Saleby Bulk & Tank AB. Helt utformad efter kundens önskemål. Hemsidan har ett integrerat CMS system som hanterar nyhetsflödet och referenslistan. Detta är en smidig lösning som gör det lätt för kunden att själv kunna uppdatera sin information.

Besöksadress:
Saleby Rasagården
531 93 Lidköping

Kontakt:
info@terafalk.com
ORG.NR: 559376-1504
© 2022 TERAFALK AB. All rights reserved.
Våran hemsida använder sig utav kakor för att du ska få den bästa upplevelsen, genom att skrolla vidare godkänner du detta!