TERAFALK 2023

Vi har nu skapat en ny hemsida för att synas så bra som möjligt på nätet.

TERAFALK 2023
Adrian Falk
December 29, 2022

Välkommen till vår helt nya hemsida!

Vi har nu skapat en ny hemsida för att synas så bra som möjligt på nätet. Hemsidan har vi såklart skapat själva. På sidan hittar ni alla våra tjänster (Uppdaterat från tidigare sida) med detaljerad information. Samt även ett nyhetsflöde i vilket du ser detta inlägg. De tjänster som nu även finns på sidan är Nätverk & Övervakning. Vi börjar alltså installera och managera system från Unifi. Vi kommer erbjuda högklassig övervakning som du som kunde enkelt kan se i en app i mobilen.

Vi erbjuder även nätverkslösningar med kabeldragning för vägguttag och Wi-Fi lösningar. Dessa system kan kombineras och fördelen när det är samma tillverkare är att systemen harmonerar tillsammans i samma snygga gränssnitt. Unifi håller även på med två till tjänster för IP-Telefoni och Dörr managering. Dessa tjänster kommer vi också att kunna erbjuda inom en snar framtid.

Den nya hemsida skiljer sig ganska mycket från den gamla men vi hoppas att ni hittar det ni söker, om inte så får ni gärna kontakta Adrian Falk under sidan kontakt.

Adrian Falk

Konsult